Gabi Fashion

Модата е магнетична и завладяваща, динамична, лична, мистична и технологична, егоцентрична, глобална, преходна, функционална, актуална…, неизбежна…, забележителна. Обединяваща и разделяща общностите по света. Образ на индивидуалността и мирогледа на потребителя, израз на творчество за художници и дизайнери, ежедневие и възможност за реализации на мечти и амбиции.

Демонстрация на самочувствие и послание към околните. Фетиш и преклонение. Начин за комуникация и наш универсален език. Тя винаги идва с ново начало и всички я очакват.От прадревни времена във въображението на човечеството властва Мита за Прераждането и възкръсването, Мита за вечно обновяващото се начало.

Мита за вечното Ново извиращо и превземащо света. Мистерията на космоса, земята, огъня, водата, морската пяна, от която се е родила богиня Афродита. Умира стар и винаги настъпва нов сезон. Затова всеки сезон е необходимо да подновяваме и своя тоалет.

Ревю Gabi Fashion

Амбиции

Gabi Fashion вече 10 години задоволява потребностите на всички дами, които идват при нас с конкретен модел или се оставят на професионализма ни да ги насочим и предложим най-доброто отговарящо на тяхната физика. Именно това ни прави предпочитани в областта на модата.

Ателие

През годините фирмата инвестира в машини и обучение на персонал, за да достигне висините на световните дизайнери и да съумее да предложи на своите клиенти забележителни модели.
За Вас можем да изработим пълния асортимент от гардероба на всяка дама – от класически костюм до бутикова вечерна рокля..

изработка на дрехи
изработка на рокли
изработка на анцузи
шивашки услуги

НАШИТЕ УСЛУГИ

изработка на дизайнерски дрехи плевен

изработка на
дизайнерски облекла(тоалети)

преработка на дрехи Плевен

Реконструиране на дрехи
(допълнителни елементи)

бродерия плевен

изработка на бродерия
(фирмени лога, апликации)

изработка на дизайнерски дрехи по модели на известни личности

Изработка по модели на
известни личности

Защо сме решили да предлагаме създаване на Реплики? Не защото не можем да творим наши модели, нито пък е по-лесно!
Защото се изискват огромни усилия да имитираш световно известни дизайнери.

Сложните модели са нашето желано предизвикателство. Нашите клиенти може да бъдат сигурни, че моделите, които правим са изключителни и качествени.

Защото много от тях не могат да бъдат купени дори и да разполагате с 4 цифрената сума, която струват. Не могат да бъдат купени, защото тези модели дори не са били налични на пазара, ами са показвани само на дефилетата или са били правени по поръчка за някоя известна личност. Да носиш дрехи Реплики е истинско удоволствие, защото дава възможност да се докоснеш до съвършения гений на великите дизайнери и до качественото изпълнение на нашия екип.

gabi fashion pleven

Gabi Fashion

От пра древни времена във въображението на човечеството властва Мита за прераждането и възкръсването, Мита за вечно обновяващото се начало.

БЪДИ ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА!

Newsletter